Bio

Eternal Erection on perustettu tuomaan iloa suomalaisille! Nyt Rick Lover tovereineen on päättänyt jakaa vapauttavat rytminsä koko maailman kanssa. Bändin nokkamiehellä Loverilla on funkya karismaa ja komea, vahva ääni täyttämään soulia, groovea ja pop-funkia yhdistelevän musiikkityylin vaatimukset.

”Eternal Erection saa ihmiset tanssimaan, vaipumaan jopa transsiin. Masentuneet saavat lohtua musiikistamme ja se parantaa jopa ihmisten seksielämää. Me haluamme tuoda riemua kaikkien elämiin!” kertoo Rick Lover, muusikko-näyttelijä Sam Huberin alter ego.

Eternal Erection on julkaissut kuusi maailmalaajuisesti ilmestynyttä levyä. Bändi on keikkaillut ympäri maailmaa, niin Kuubassa kuin Venäjälläkin. Keikkojensa kohokohdiksi he kertovat George Clinton P-Funk Allstarsin lämppäämisen sekä Lauri Ylösen ja Mike Monroen kanssa soittamisen.

Bändin villit keikat ovat innostaneet festari- ja klubiyleisöjen lisäksi mediapersoonia kuten Conan O’Brienia.

 

Bändi

Laulu & kosketinsoittimet: RICK LOVER

Kitara: RAY SLICK

Basso: CHANELL

Rummut: JACK RUSSEL

Perkussio: THE HOOK

Trumpetti: T-ROY

Saxofoni: FURILLO

 

Diskografia

Albumit:

It’s Easy (2014)

Angels and Bandits (2009)

On Tour (2006)

On Top (2005)

Family Tree Remastered Special Edition (2004)

No Funk About It (2000)

Family Tree (1998)

 

Sinkut:

Let’s Twerk (2014)

Singalong (2014)

Bad Stuff (2005)

U Can Make Me Dance (2000)

C’MON (featuring B.O.W) (2000)

7 Hours of Funk (1999)

Genetics (1997)

Eternal Erection (1996)

UUTISET

Uusin albumi It’s Easy saatavilla nyt verkkokaupassa!

Its Easy

 

KEIKKAMYYNTI

Elina Orma
elina.orma@livenation.fi
+358 50 5231972


OTA YHTEYTTÄ:

Mia Holopainen
mia.holopainen@luukku.com
+358 40 5752742


Copyright Eternal Erection 2014. Graphic design by Bifu, Peoples. Digital handicraft by Ten Digital